Bank Holidays

Τα γραφεία μας είναι κλειστά τις ακόλουθες μέρες κάθε χρόνο:

  • 1η Ιανουαρίου – Πρωτοχρονιά
  • 6η Ιανουαρίου – Θεοφάνεια
  • Καθαρή Δευτέρα 
  • 25η Μαρτίου
  • 1η Απριλίου
  • Μεγάλη Παρασκευή 
  • Δευτέρα του Πάσχα 
  • Τρίτη του Πάσχα (
  • 1η Μαΐου – Εργατική Πρωτομαγιά
  • Δευτέρα του Κατακλυσμού 
  • 15η Αυγούστου – Κοίμηση της Θεοτόκου
  • 1η Οκτωβρίου – Ημέρα Ανεξαρτησίας της Κύπρου
  • 28η Οκτωβρίου – Ημέρα Ανεξαρτησίας της Ελλάδας
  • 24η Δεκεμβρίου – Παραμονή Χριστουγέννων
  • 25η Δεκεμβρίου – Χριστούγεννα
  • 26η Δεκεμβρίου – Επομένη Χριστουγέννων


Για περαιτέρω πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

We use cookies on our website. Some of them are essential for the operation of the site, while others help us to improve this site and the user experience (tracking cookies). You can decide for yourself whether you want to allow cookies or not. Please note that if you reject them, you may not be able to use all the functionalities of the site.